Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Dueños del Paraíso seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Dueños del Paraíso seizoen 2 op Netflix? Met Dueños del Paraíso heeft Netflix opnieuw een Spaanstalige serie naar zijn streamingdienst gehaald. De reeks werd in 2015 uitgezonden bij Telemundo Studios en is nu eindelijk in Nederland te bekijken op Netflix. Het ziet er echer niet naar uit dat er ook een tweede seizoen komt.

Spaanse misdaadserie

In deze Spaanse crimeserie draait het om Anastasia Cardona, gespeeld door Kate del Castillo. Ze is getraumatiseerd door de gebeurtenissen die in haar leven hebben plaatsgevonden.

Nu ook haar echtgenoot nog eens vermoord is, besluit ze wraak te nemen. Dan leidt haar ook naar rijkdom die ze altijd gewild heeft. Haar honger naar macht zorgt dat de grenzen langzaam vervagen. Ze komt in een wereld terecht vol rijkdom, macht, geweld en verraad.

Komt er een Dueños del Paraíso seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Dueños del Paraíso seizoen 2 op Netflix? De Spaanse serie verscheen in 2015 voor het eerst op de Spaanse tv. Alhoewel toentertijd een tweede seizoen vanwege de populariteit van de reeks niet werd uitgesloten, kwam het niet zover. Nooit verscheen er een tweede seizoen. We moeten het dan ook doen met de 69 afleveringen van het eerste seizoen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer soortgelijke series worden toegevoegd aan Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?