Laatste nieuws over Netflix

Komt er een El Camino: A Breaking Bad Movie 2 (vervolg) op Netflix?

Komt er een El Camino: A Breaking Bad Movie 2 (vervolg) op Netflix? Netflix lanceerde op vrijdag 11 oktober een gloednieuwe Breaking Bad-film. De laatste jaren konden we op de streamingdienst al kijken naar de Breaking Bad-serie en de Better Call Saul-spin-off, maar daar bleef het niet bij. De grote vraag is nu of we ook nog een vervolg mogen verwachten op El Camino: A Breaking Bad Movie.

Jesse Pinkman

In El Camino: A Breaking Bad Movie draait het allemaal om Jesse Pinkman (Aaron Paul). In Breaking Bad zagen we hoe scheikundeleraar Walter White ervoor koos om samen met zijn oud-leerling chrystal meth te maken. Op die manier wilde White zorgen dat zijn familie er goed bij zat op het moment dat hij zou overlijden aan kanker. Sinds het einde van de serie is het echter de vraag wat er is gebeurd met Jesse Pinkman. De film geeft antwoord op de vraag waar hij is gebleven en hoe hij probeert om zijn verleden te vergeten.

Komt er een vervolg van El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix?

Komt er een El Camino: A Breaking Bad Movie 2 (vervolg) op Netflix? Voor nu is er weinig bekend over de toekomst van Breaking Bad. De serie stopte in 2013 waarna het lange tijd de vraag was wat er nou gebeurd was met Jesse Pinkman.

Daarop hebben we nu antwoord gekregen door de nieuwe film die is geregisseerd en geschreven door Vince Gilligan. Voor nu lijken we dan ook geen tweede deel te hoeven verwachten van de film. Mocht daar in de toekomst verandering in komen, dan werken we dit bericht uiteraard bij.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over de toekomst van Breaking Bad? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?