Laatste nieuws over Netflix

Komt er een El Inocente seizoen 2 op Netflix?

Komt er een El Inocente seizoen 2 op Netflix? Het ziet er helaas niet naar uit dat we nog aan de slag kunnen met een tweede seizoen van El Inocente. De Spaanse Netflix Original is tenslotte gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben. Gezien Coben daar maar één boek over schreef, ziet het ernaar uit dat het blijft bij één seizoen. De laatste jaren verschenen meer van dat soort miniseries met Safe, The Stranger en The Woods.

Harlan Coben

Harlan Coben bracht in 2005 het boek The Innocent uit. Daarin schreef hij het verhaal van Matt die nu negen jaar op vrije voeten is. Het geluk lacht hem eindelijk toe, of toch niet? Twintig jaar geleden liep alles mis voor hem. Toen hij een vechtpartij probeerde te zussen, werd juist hij opgepakt en veroordeeld voor moord.

Nu, negen jaar na zijn vrijlating, heeft hij een goede baan, een vrouw, een kind op komst en een optie op zijn droomhuis. Maar dan belandt hij in een nieuwe nachtmerrie. Voor de Spaanse serie El Inocente wordt het boek van Coben als leidraad gebruikt. Voor de serie zijn wel de namen aangepast en is Matt veranderd in Mateo Vidal.

Komt er een El Inocente seizoen 2 op Netflix?

Komt er een El Inocente seizoen 2 op Netflix? Het antwoord op die vraag is voor de release van seizoen 1 al duidelijk. El Inocente is namelijk aangeprezen als een miniserie. Daarvan is bekend dat het in de meeste gevallen om één seizoen gaat. Daarbij genomen dat Coben ook maar één boek heeft geschreven over Matt, kunnen we wel stellen dat we het moeten doen met de afleveringen van het eerste seizoen. Ondertussen aan de slag met soortgelijke titels? Denk eens aan Safe, The Stranger en The Woods.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?