Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Enola Holmes 2 (vervolg) op Netflix?

Komt er een Enola Holmes 2 (vervolg) op Netflix? Met Enola Holmes heeft een gloednieuwe film te pakken. Of er ook een tweede deel komt, zal uiteraard deels afhankelijk zijn van hoe de reeks wordt ontvangen. Toch lijkt er wel hoop.

Enola Holmes

Enola Holmes is het jongere zusje van Sherlock. Ze woont samen met hun moeder, die geen moment van haar zijde wijkt. Tot ze op een ochtend spoorloos verdwenen is. Enola wil eerst de hulp van haar broers inroepen, maar besluit de zaak dan toch zelf op te pakken. De hoofdrol is voor Millie Bobby Brown.

Komt er een Enola Holmes 2 (vervolg) op Netflix?

Komt er een Enola Holmes 2 (vervolg) op Netflix? Alhoewel de officiële bevestiging nog uitblijft, lijken we wel te mogen hopen op een vervolg van Enola Holmes. Meerdere bronnen melden namelijk dat Netflix een franchise gaat bouwen rondom Enola Holmes. Een tweede deel zou dan ook al in productie zijn. De eerste film is gebaseerd op het eerste boek: The Case of the Missing Marquess. Nancy Springer heeft in totaal zes boeken geschreven, waardoor er nog aardig wat films gemaakt kunnen worden.

Daar lijkt Netflix echter pas meer over bekend te maken zodra de eerste film is verschenen. Mocht er een vervolg komen, dan lijken we wel even te moeten wachten. Een tweede deel wordt namelijk niet eerder dan volgend jaar of in 2022 op Netflix verwacht. Ondertussen kun je op Netflix aan de slag met Sherlock.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Enola Holmes 2 op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?