Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Fuller House seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Fuller House seizoen 6 op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van Fuller House. Bij de aankondiging van het vijfde seizoen werd tenslotte meteen bekend dat het zou gaan om het laatste seizoen van de reeks. Het is dan ook over en uit voor Fuller House.

Fuller House

Met Fuller House haalde Netflix in 2016 de opvolger van Full House binnen. De oude reeks liep tussen 1987 en 1995 en volgde de verhalen van de familie TAnner. De kinderen van toen, zijn de volwassenen van nu. Zo zien we dat onder meer DJ er al en heel leven op heeft zitten.

Zo is ze werkzaam als dierenarts, heeft ze drie kinderenen is ze weduwe. Haar zus Stephanie en buurmeisje Kimmy Gibbler helpen DJ dan ook regelmatig een handje. Al levert dat ook vaak hilarische fragmenten op.

Komt er een Fuller House seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Fuller House seizoen 6 op Netflix? Helaas hoeven we geen nieuwe afleveringen van Fuller House meer te verwachten. De serie ging in 2016 bij Netflix van start en liep in totaal vijf seizoenen. Daarmee is de serie korter geworden dan de originele reeks uit de jaren ’80 en ’90. Nog voor het vijfde seizoen volledig werd gelanceerd, werd al duidelijk dat dat ook meteen het slotseizoen zou zijn. Daarmee liep de serie wel iets langer dan verwacht, want TVLine wist eerder te melden dat de reeks al na vier seizoenen zou stoppen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?