Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Gidseltagningen / Below the Surface seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Gidseltagningen / Below the Surface seizoen 3 op Netflix? Helaas is er nog niets bekend over de toekomst van Gidseltagningen, ook wel bekend onder de Engelse naam Below the Surface. Dat betekent echter nog niet dat het al klaar is voor de reeks.

Gidseltagningen

In de nieuwe indrukwekkende serie Gidseltagningen worden we meegenomen naar een regenachtige ochtend in oktober. Vijftien Denen zien hun leven volledig op zijn kop gezet worden wanneer de metrotrein waarmee ze reizen wordt gekaapt door onbekende daders. Het blijkt het begin te zijn van een historische gijzeling die Denemarken in de loop van één week voor altijd verandert.

Komt er een Gidseltagningen / Below the Surface seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Gidseltagningen / Below the Surface seizoen 3 op Netflix? Helaas weten we nog niets over de toekomst van Gidseltagningen. De reeks is oorspronkelijk afkomstig van Kanal 5 en dat netwerk heeft nog niets bekendgemaakt over een vernieuwing of annulering. Het is echter niet ondenkbaar dat de reeks binnenkort alsnog verlengd wordt nu via Netflix een nog breder publiek naar de serie kan kijken. Een eventuele derde seizoen lijken we zeer waarschijnlijk in 2021 te mogen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Gidseltagningen / Below the Surface seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?