Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Giri/Haji seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Giri/Haji seizoen 2 op Netflix? BBC heeft met de serie Giri/Haji een nieuw succes te pakken. De reeks scoorde zelfs een 100% score op Rotten Tomatoes en de grote vraag is nu of we nog een vervolg mogen verwachten. Helaas is daar voor nu nog niets over bekend.

Giri/Haji

Giri/Haji is het nieuwste wapenfeit afkomstig van de producten van de indrukwekkende serie Chernobyl. We volgen Kenzo Mori en Yuto Mori. De één heeft gekozen voor Plicht en de ander voor Schande, zoals de naam van de serie al aangeeft.

Kenzo is een agent in Tokio, terwijl zijn broer Yuto een meedogenloze huurmoordenaar is. Als Kenzo erachter komt waar zijn broer zit, hoopt hij hem te kunnen stoppen in de Yakuza-oorlog zonder dat de Britse politie hem doorkrijgt.

Komt er een Giri/Haji seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Giri/Haji seizoen 2 op Netflix? BBC boekt grote successen met Giri/Haji en fans hopen dan ook op een vervolg van de reeks, maar tot nu toe is er nog niets bekend gemaakt over een mogelijk vervolg. Het is niet ondenkbaar dat het verhaal van Giri/Haji dan ook blijft bij één seizoen als een soort miniserie. Mocht daar echter toch verandering in komen, dan werken we dit bericht bij.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Giri/Haji seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?