Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Glitch seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Glitch seizoen 4 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de fans van Glitch. Na drie seizoenen is het klaar voor Australische thrillerserie. De laatste afleveringen van de reeks zijn op 25 september toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee hebben we afscheid genomen van de reeks.

Glitch

In een nacht in Yoorona gebeurt iets merkwaardigs. Politieagent James Hayes komt erachter dat zeven plaatselijke inwoners op onverklaarbare wijze weer opstaan uit de dood. Ze zijn plots weer kerngezond, maar hebben geen idee wie ze waren. Ze hebben maar één doel: erachter komen wie ze zijn.

Ondertussen wil James het mysterie het liefst nog niet aankaarten bij de mensen om hem heen, dus gaat hij naar de lokale dokter Elishia McKellar voor hulp. Ondertussen zijn de zeven mensen aan een zoektocht begonnen om erachter te komen waarom zij zijn teruggekeerd.

Komt er een Glitch seizoen 4 op Netflix?

Helaas hoeven we geen vierde seizoen meer te verwachten van Glitch. De drie belangrijkste vragen zijn inmiddels beantwoord: Wie, Hoe en Waarom. Daarmee hebben ABC en Netflix een punt gezet achter de reeks. In totaal zijn er achttien afleveringen verschenen van de indrukwekkende serie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als in de toekomst toch meer duidelijk wordt over Glitch? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?