Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Gotham seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Gotham seizoen 6 op Netflix? Helaas hoeven we geen zesde seizoen meer te verwachten van Gotham. Al bij de release van de laatste aflevering van seizoen 4 werd duidelijk dat het na seizoen 5 over en uit zou zijn voor Gotham.

Gotham

De Amerikaanse misdaadserie Gotham is oorspronkelijk afkomstig van FOX, maar in Nederland ook te bekijken op Netflix. In de reeks volgen we James Gordon. Sinds kort is hij werkzaam als nieuwe rechercheur bij de politie van Gotham City. Het is aan hem om samen met Harvey Bullock de moord op de ouders van Bruce Wayne op te lossen. We volgen dan ook de rechercheur die Bruce Wayne liet uitgroeien tot Batman.

Komt er een Gotham seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Gotham seizoen 6 op Netflix? Slecht nieuws voor de fans die nog enigszins hoop hadden op een vervolg, want een zesde seizoen gaat er niet komen. In mei 2018, vlak voor de release van de seizoensfinale van Gotham seizoen 4, werd duidelijk dat het vijfde seizoen van de reeks ook meteen het slotseizoen zou worden. Daarbij werd ook meteen duidelijk dat er geen 22 afleveringen verschijnen, maar ‘slechts’ twaalf.

Bij die laatste twaalf afleveringen blijft het ook echt. Niets wijst erop dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de Batman prequel-serie. Gelukkig kunnen we ondertussen wel aan de slag met DC-series op Netflix, met onder meer The Flash, Arrow en Supergirl. En ook het exclusieve Titans, waar Robin de hoofdrol vertolkt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?