Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Grimm seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Grimm seizoen 7 op Netflix? De Amerikaanse serie waarin een strijd wordt geleverd tegen mythische wezens was liefst zes seizoenen een groot succes. Toch is nu duidelijk geworden dat het verhaal van Grimm klaar is. Na zes seizoenen is het officieel gedaan voor Grimm en is het verhaal klaar.

Grimm

De verhalen van Grimm zijn sinds 2011 te bekijken bij NBC en in de loop der jaren ook naar Netflix gekomen. De serie vertelt het indrukwekkende verhaal van een politierechercheur die zich niet alleen bezighoudt met zijn politiezaken, ondertussen strijdt hij ook tegen mythische wezens. Dat is echter niet voor iedereen duidelijk, omdat de mythische wezens eruit zien als gewone mensen. Alleen een echte grimm ziet met wat voor wezens hij te maken heeft.

Komt er een Grimm seizoen 7 op Netflix?

Jarenlang was Grimm een groot succes, maar toch was het enigszins een verrassing te noemen dat NBC nog een zesde seizoen aankondigde: de serie was tenslotte als verhuisd naar een ander tijdslot. Met het zesde seizoen konden de makers echter wel voor een geschikt einde zorgen.

Drew Wu, de acteur die de politierechercheur vertolkt, heeft het idee dat fans zeker niet teleurgesteld worden door het einde van de show. “Ik heb het gevoel dat de afsluiting op een heel goed moment in het verhaal komt. Ik denk dat de fans echter gelukkig zullen zijn. Maar wij als familie, we zijn niet klaar om elkaar te verlaten en de echte wereld in te gaan.” Het is dan ook duidelijk dat het na zes seizoenen klaar is voor Grimm. Dat zesde seizoen had met dertien afleveringen ook al duidelijk minder afleveringen dan de voorgaande seizoenen.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Grimm toch een doorstart maakt staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?