Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Grond seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Grond seizoen 2 op Netflix? Helaas komt er geen tweede seizoen meer van Grond. Het verhaal van de Belgische serie is na één seizoen verteld. Dat betekent dat Grond niet terug zal keren voor een tweede seizoen. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met een aantal soortgelijke series. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Belgische serie

Grond is een Belgische serie van Adil El Arbi, Bilall Fallah en Mathieu Mortelmans. De serie vertelt een tragikomisch verhaal waarin twee jonge Belgen (broer en zus) op een idee komen. Ze besluiten de begrafenisonderneming van hun vader over te nemen en het op een andere manier aan te pakken. Belgische moslims die overlijden worden niet langer naar hun herkomstland vervoerd om begraven te worden, maar in plaats daarvan halen ze het heilige grond naar België om doden te begraven. Het is een gedurfd, maar riskant plan.

Komt er een Grond seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Grond seizoen 2 op Netflix? Helaas is er slecht nieuws voor wie na het eerste seizoen van Grond al uitkeek naar een tweede seizoen. Een tweede seizoen gaat er namelijk niet komen. Het verhaal is in het eerste seizoen al verteld en daar moeten we het mee doen. Gelukkig zijn er op Netflix wel een aantal andere Belgische series te bekijken. Denk eens aan Over Water, De Twaalf en Eigen Kweek.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?