Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Hollywood seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Hollywood seizoen 2 op Netflix? Voor nu ziet het er niet naar uit dat we snel aan de slag kunnen met een tweede seizoen van Hollywood. De serie van Ryan Murphy werd tenslotte aangekondigd als limited serie, waardoor niets erop wijst dat er nog een tweede seizoen komt.

Hollywood

Na The Politician is Ryan Murphy voor Netflix aan de slag gegaan met een nieuw project genaamd Hollywood. Hollywood speelt zich af rond de Tweede Wereldoorloog. De serie richt zich op meerdere verhaallijnen door de jaren heen, maar uiteindelijk zijn ze allemaal met elkaar verweven. We volgen een groep ambitieuze cateurs en regisseurs die tot bijn ales bereid zijn om hun showbizzdromen waar te maken.

Komt er een Hollywood seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Hollywood seizoen 2 op Netflix? Normaal gezien zou Netflix afwachten hoe een serie wordt ontvangen voordat meer bekend wordt over een eventueel tweede seizoen. Toch lijken we voor Hollywood nu al te kunnen zeggen dat de kans op een tweede seizoen uiterst klein is.

Hollywood werd namelijk aangekondigd als limited serie. De kans dat er nog een vervolg komt, is dan ook uiterst klein. Mocht er desondanks wel een tweede seizoen komen, dan lijkt de serie een anthologieverhaal te worden. Een eventueel tweede seizoen komt sowieso niet eerder dan in 2021 op Netflix. Ondertussen aan de slag met een andere Ryan Murphy serie? Denk eens aan The Politician, Glee en American Crime Story.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er toch een tweede seizoen van Hollywood op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?