Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Inventing Anna seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Inventing Anna seizoen 2 op Netflix? De verwachtingen van de nieuwe serie van Shonda Rhimes zijn hooggespannen. Zij was eerder al verantwoordelijk voor Grey’s Anatomy en Bridgerton, maar staat met Inventing Anna voor een gloednieuw project. Ondanks de hoge verwachtingen, ziet het er niet naar uit dat Shonda Rhimes in de toekomst aan de slag hoeft te gaan met een tweedes seizoen van Inventing Anna. De serie is namelijk gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Anna Delvey dat in het eerste seizoen volledig is verteld.

Anna Delvey

De hoofdrol voor Inventing Anna is vergeven aan Julia Garner, bekend van haar rollen in Ozark, The Assistant en The Perks of Being a Wallflower. Ze vertolkt de rol van Anna Delvey, een Russische vrouw die iedereen laat geloven dat ze een rijke Duitse erfgename is. Het verhaal van de serie wordt gebaseerd op een artikel dat in 2018 werd gepubliceerd in New York Magazine waarin het draait om Anna Sorokin, zoals haar echte naam luidt.

Een journalist onderzoekt het leven van Anna en dan komt er een hoop boven water. Is ze een moedige ondernemer of gewoon een meester-oplichter? Terwijl het onderzoek loopt, komen de journalist en Anna in een humoristische haat-liefdesverhouding terecht.

Komt er een Inventing Anna seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Inventing Anna seizoen 2 op Netflix? Het antwoord op die vraag lijkt vrij simpel. Normaal zou Netflix eerst afwachten hoe de kijkcijfers zijn voor de serie totdat het een beslissing neemt over de toekomst van de reeks. Bij Inventing Anna is dat helemaal niet nodig. Zelfs wanneer de serie in de eerste weken na zijn release op de streamingdienst volop bekeken wordt, dan valt al te zeggen dat er geen tweede seizoen komt van Inventing Anna.

Dat heeft alles te maken met het feit dat Inventing Anna gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het complete verhaal van Anna Delvey is verteld in dat eerste verhaal. Op Netflix staan wel soortgelijke series met bijvoorbeeld Gypsy of The Puppet Master.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Inventing Anna seizoen 2 toch op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?