Laatste nieuws over Netflix

Komt er een iZombie seizoen 6 op Netflix?

Komt er een iZombie seizoen 6 op Netflix? Het antwoord op die vraag is vrij duidelijk. Fans van iZombie hoeven geen zesde seizoen meer te verwachten van de reeks. Na vijf seizoenen is besloten om een punt achter de reeks te zetten.

iZombie

Het verhaal van iZombie is een bijzondere. De reeks vertelt het verhaal van Liv, een succesvolle arts die op een feestje het slachtoffer wordt van een zombie-invasie. Alhoewel ze slechts gekrabt wordt, blijken de gevolgen groot te zijn. Alles verandert in haar leven. Ze verbreekt haar relatie en is de zin van het leven kwijt. Een stel hersenen brengen haar weer terug op de wereld.

Ze besluit dan ook te gaan werken in een mortuarium om haar honger naar hersenen te stillen. Het duurt echter niet lang voor er rare dingen gebeuren. Ze krijgt namelijk flashbacks van de herinneringen van de mensen waarvan ze de hersenen heeft gegeten.

Komt er een iZombie seizoen 6 op Netflix?

Komt er een iZombie seizoen 6 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie nog stilletjes de hoop had op een zesde seizoen van iZombie. The CW maakte bij de bekendmaking van de vernieuwing voor een vijfde seizoen al bekend dat het daarmee klaar zou zijn. Een zesde seizoen zal er dan ook niet komen. Ga jij iZombie missen? Gelukkig kun je op Netflix wel aan de slag met soortgelijke series zoals Santa Clarita Diet of Vampires.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?