Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Jessica Jones seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Jessica Jones seizoen 4 op Netflix? Helaas hoeven we niet te rekenen op een nieuw seizoen van de de serie over Krysten Ritter. Netflix maakte in februari 2019 bekend dat er geen nieuw seizoen meer zou volgen van de reeks. Het was samen met The Punisher de laatste serie van de reeks die ten einde kwam.

Jessica Jones

In Jessica Jones volgen we Krystan Ritter. Ze is één van de vier superhelden van Marvel met een eigen serie. We leerden haar kennen als een drinkende superheld, maar altijd met het hart op de goede plek. Ze gebruikt haar talent als privédetective om haar belager te vinden. Ze zal echter snel moeten zijn, voordat hij nog meer schade aanricht in Hell’s Kitchen. Ondertussen komen we ook steeds meer te weten over haar traumatische verleden.

Komt er een Jessica Jones seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Jessica Jones seizoen 4 op Netflix? In februari maakte de streamingdienst bekend dat het klaar was voor de Marvel-reeks. Nadat eerder al Iron Fist, Luke Cage en Daredevil waren geannuleerd volgden uiteindelijk Jessica Jones en The Punisher.

Het valt niet uit te sluiten dat de annulering van de Marvel-series te maken heeft met de eigen streamingdienst waar Disney aan werkt. Het blijft dan ook afwachten of de Marvel-series in de toekomst misschien nieuw leven in wordt geblazen zodra de dienst van Disney gelanceerd is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als er ontwikkelingen zijn over de Marvel-reeks? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?