Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Just Say Yes deel 2?

Komt er een Just Say Yes deel 2? Het ziet er niet naar uit dat we op Netflix snel aan de slag kunnen met een tweede deel van Just Say Yes. De Nederlandse film lijkt een op zichzelf staand verhaal te zijn. De kans dat de film nog terugkeert voor een tweede deel is dan ook uiterst klein.

Yolanthe Cabau

Netflix doet er alles aan om ook steeds meer Nederlandse titels naar zijn streamingdienst te halen. De romantische komedie Just Say Yes is daar één van. Daarin volgen we Lotte, gespeeld door Yolanthe Cabau. Al van kinds af aan weet ze dat haar bruiloft perfect moet zijn. Ze bereidt de grote dag dan ook al jaren voor en nu is het eindelijk zover. Totdat haar verloofde Alex, gespeeld door Juvat Westendorp), plots de bruiloft afblaast. Ondertussen lijkt haar egocentrische zus wel de perfecte bruiloft te krijgen.

Komt er een Just Say Yes deel 2?

Komt er een Just Say Yes deel 2? Het antwoord op die vraag is duidelijk: ‘nee’. Voor nu wijst niets erop dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een deel 2 van Just Say Yes. De film is tenslotte aangekondigd als een op zichzelf staand verhaal en tot op heden is er nog niets gemeld over een eventueel tweede film. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met soortgelijke titels. Denk bijvoorbeeld eens aan Smoorverliefd of Verliefd op Ibiza.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke titels op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?