Laatste nieuws over Netflix

Komt er een La Casa de las Flores seizoen 4 op Netflix?

Komt er een La Casa de las Flores seizoen 4 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de fans van de Mexicaanse dramakomedieserie. La Casa de Las Flores houdt er namelijk na drie seizoenen mee op. We hoeven dan ook geen vierde seizoen meer te verwachten van de serie.

La Casa de las Flores

La Casa de las Flores ging in 2018 van start op Netflix. In de zwarte komediereeks leren we de Mexicaanse familie De La Mora kennen. De familie bezit een schitterend landgoed en runnen een bloemenzaak. Maar dan gebeurt er iets bizars. Op de verjaardag van de vader, hangt een vrouw zichzelf op in de bloemenzaak. Dan blijkt dat de vader veel meer geheimen heeft dan iemand ooit had gehad en hij er een dubbelleven op na heeft gehouden. In de serie val je dan ook in de ene na de andere verbazing.

Komt er een La Casa de las Flores seizoen 4 op Netflix?

Komt er een La Casa de las Flores seizoen 4 op Netflix? Het is over en uit voor La Casa de Las Flores. De Mexicaanse dramakomedie is na drie seizoenen ten einde gekomen. We hoeven dan ook geen nieuwe afleveringen meer te verwachten van de reeks. Het laatste seizoen van La Casa de las Flores verscheen op 23 april 2020 online. Andere Mexicaanse series met flink wat humor zijn El Club en Club de Cuervos.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als La Casa de las Flores seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?