Laatste nieuws over Netflix

Komt er een La Chica de Nieve seizoen 2 op Netflix?

Komt er een La Chica de Nieve seizoen 2 op Netflix? Met deze Original heeft Netflix een nieuwe Spaanse serie te pakken. In de afgelopen jaren heeft de streamingdienst veel successen geboekt met Spaanse series en dat gaat misschien ook wel gebeuren met La Chica de Nieve. Of we ook een tweede seizoen mogen verwachten van de Spaanse serie is echter nog maar de vraag. We vertellen je graag alles wat we weten over een mogelijke La Chica de Nieve seizoen 2 op Netflix.

Spaanse misdaadserie

La Chica de Nieve neemt ons mee naar 2010. Het is 6 januari en tijd voor de parade van drie koningen. Voor de familie Martín verandert het meest magische moment van het jaar in een nachtmerrie als hun dochter Amaya in de menigte verdwijnt. Miren, een jonge krantenjournalist in opleiding, is vastberaden om Amaya’s ouders te helpen haar terug te vinden. In de zoektocht wordt ze echter ook geconfronteerd met aspecten uit haar verleden die ze graag was vergeten. Lukt het om Amaya Martín terug te vinden?

Komt er een La Chica de Nieve seizoen 2 op Netflix?

De grote vraag is: Komt er een La Chica de Nieve seizoen 2 op Netflix? Op dit moment is een tweede seizoen van de Spaanse serie nog niet besteld. Of dat later wel gaat gebeuren, is nog zeer de vraag. The Snow Girl, zoals de Engelse titel van de serie luidt, is tenslotte een miniserie. Omdat hij echter gebaseerd is op een boeken trilogie waarin totaal dus drie boeken zullen verschijnen, is de kans aanwezig dat er nog nieuwe seizoenen aangekondigd worden.

Het verhaal van La Chica de Nieve zal in seizoen 1 in ieder geval worden afgesloten. Het tweede boek genaamd The Game of the Soul draait om het verhaal van Miren. Het derde boek in de reeks moet nog worden uitgebracht. Het zou echter maar zo kunnen dat Netflix hiermee een nieuwe anthologie-serie te pakken heeft. Mocht er een tweede seizoen worden besteld, dan verwachten we die op zijn vroegst ergens begin 2024 op Netflix. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als La Chica de Nieve seizoen 2 op Netflix komt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?