Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Lilyhammer seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Lilyhammer seizoen 4 op Netflix? Helaas voor de fans van de serie hoeven we in de toekomst geen nieuwe seizoenen meer te verwachten van Lilyhammer. Na drie seizoenen kwam er definitief een einde aan Lilyhammer en werden er geen nieuwe seizoenen meer gemaakt van de reeks. De serie liep van 2012 tot 2014.

Lilyhammer

In Lilyhammer kijken we mee met Frank ‘The Fixer’ Tagliano (Steven van Zandt). Als het hem te heet onder de voeten wordt, besluit hij zijn oude vrienden te verraden en te vluchten. In het rustige ondergesneeuwd Noorse dorpje Lilyhammer bouwt Tagliano een nieuw bestaan op onder de naam Johnny Henriksen. Het duurt echter niet lang voordat hij ook daar de leiding overneemt.

Komt er een Lilyhammer seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Lilyhammer seizoen 4 op Netflix? Helaas voor de fans van de serie werd in 2015 duidelijk dat het na drie seizoenen klaar was voor de reeks. Ook hoofdrolspeler Van Zandt had het liever anders gezien. “Lilyhammer RIP. Niet mijn beslissing”, plaatste hij destijds op zijn Twitter.

“Laten we voor nu zeggen dat de zaken te ingewikkeld werden. Zeer trots op onze 24 afleveringen. Nieuwe ideeën zijn onderweg.” Lilyhammer was de eerste Netflix Original en ontstond in samenwerking met het Noorse station NRK1.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er in de toekomst toch iets nieuws omtrent Lilyhammer verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?