Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Mars seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Mars seizoen 3 op Netflix? Helaas hoeven we geen nieuw seizoen van Mars meer te verwachten. De serie was oorspronkelijk afkomstig van National Geographic en dat netwerk heeft besloten om na twee seizoenen de stekker uit de serie te trekken. Daarmee is het dan ook klaar voor Mars.

Mars

MARS is het best te omschrijven als een sciencefiction-documentaire-serie. In de serie worden we meegenomen naar het jaar 2033 waarin zes astronauten gelanceerd worden om als eerste mensen op Mars aan te komen. Al snel komen ze erachter dat er door een defect iets totaal is misgelopen. We volgen hoe de crew daarmee omgaat en volgen ze op hun pad naar de ontdekking van de rode planeet.

Komt er een Mars seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Mars seizoen 3 op Netflix? Slecht nieuws voor de fans van Mars. National Geographic, het netwerk waar Mars van afkomstig is, heeft namelijk ervoor gekozen om geen derde seizoen te bestellen van de sci-fi-serie. Het is dan ook na twee seizoenen klaar voor de reeks. In totaal zijn dertien afleveringen verschenen van de reeks.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Greenleaf seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?