Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Missing / Saknad seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Missing / Saknad seizoen 2 op Netflix? Helaas wijst niets erop dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een tweede seizoen van de Zweedse serie Missing. Dat heeft alles te maken met het feit dat de serie in Zweden werd aangeprezen als miniserie. Een vervolg lijkt dan ook uitgesloten.

Missing

Als het gaat om crimeseries, dan doen Scandinavische titels het altijd goed. Saknad is een nieuwe toevoeging aan het aanbod waarbij politie-inspecteur Maja Silver centraal staat. Ze gaat terug naar haar oude geboortestad om haar dochter te zien.

Op dat moment zorgt een vreselijke ontdekking ervoor dat de kleine gemeenschap verlamd raakt. Ondertussen verdwijnen steeds meer jonge vrouwen op mysterieuze wijze.

Komt er een Missing / Saknad seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Missing / Saknad seizoen 2 op Netflix? Slecht nieuws voor wie gepakt is door Saknad en op een vervolg hoopte. De kans op een vervolg is namelijk uiterst klein. De reeks werd tenslotte aangekondigd als miniserie en het eerste seizoen werd in Zweden zelfs al uitgezonden in 2017. Een tweede seizoen voor Missing lijkt dan ook uitgesloten. Daarentegen zijn er wel veel andere Scandinavische crimeseries te vinden op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Missing / Saknad seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?