Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Modern Family seizoen 12 op Netflix?

Komt er een Modern Family seizoen 12 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de fans van Modern Family. Het ziet er namelijk niet naar uit dat de serie spoedig terugkeert voor nieuwe afleveringen. Een twaalfde seizoen staat niet op de planning en dus is Modern Family afgesloten met elf seizoenen.

Een grote familie

Modern Family neemt ons mee naar een samengesteld gezin. We volgen Jay Pritchett, zijn veel jongere vrouw Gloria en haar zoon Manny. Daarnaast is er de zoon van Jay die samen is met Cameron Tucket met wie hij een dochtertje heeft geadopteerd. Aan de andere kant van het gezin zit Claire Dunphy, de dochter van Jay, haar man Phil Dunphy en hun drie kinderen. Ze vormen één grote familie wat al snel komische situaties oplevert.

Komt er een Modern Family seizoen 12 op Netflix?

Komt er een Modern Family seizoen 12 op Netflix? Het antwoord daarop is vrij duidelijk: nee. In januari 2018 werd duidelijk dat makers Steve Levitan en Christopher Lloyd het idee hadden opgevat om na tien seizoenen te stoppen met de reeks. Toentertijd werd echter toch nog een elfde seizoen besteld. Daarmee maakte Levitan meteen duidelijk dat het na die elf seizoenen ook echt klaar zou zijn.

Naast dat Levitan besloten had dat de serie na elf seizoenen zou stoppen, waren er meerdere redenen waarom de sitcom ten einde is gekomen. Zo liepen de contracten van de cast na het tiende seizoen af. Het was mogelijk om ze voor een elfde seizoen binnen te hengelen, maar meer seizoenen zou ongetwijfeld heel wat geld kosten. Daarnaast liepen de kijkcijfers de laatste tijd ook wat terug ten opzichte van eerdere seizoenen. Op Netflix staan wel andere sitcoms met onder meer The Ranch en Mr. Iglesias.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?