Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Oscuro Deseo / Dark Desire seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Oscuro Deseo / Dark Desire seizoen 3 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie hoopte dat Oscuro Deseo nog terug zou keren voor een derde seizoen op Netflix. De Mexicaanse serie is namelijk na twee seizoenen ten einde gekomen. Dat werd bekendgemaakt op het moment dat de releasedatum van seizoen 2 verscheen. Gelukkig staan er op Netflix wel voldoende soortgelijke films en series om te bekijken.

Oscuro Deseo

Oscuro Deseo, ook wel bekend als Dark Desire, draait om de getrouwde Alma. Een noodlottig weekendje weg leidt voor haar tot hartstocht. Mede daardoor trekt ze de waarheid over haar naasten in twijfel. In het tweede seizoen ging het verhaal van Alma verder en was er ook opnieuw een rol weggelegd voor Dario. In de trailer hoorden we al: “Dit keer neem je me niet in de maling, Dario. Ik weet alles. Ik weet dat je niet terug bent gekomen voor wraak of gerechtigheid, maar voor geld. Daarom deed je alsof je dood was en verliet je Mexico.”

Komt er een Oscuro Deseo / Dark Desire seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Oscuro Deseo / Dark Desire seizoen 3 op Netflix? We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: ‘Nee’. Er komt geen derde seizoen van Oscuro Deseo. Bij de aankondiging van de releasedatum van Dark Desire seizoen 2 werd meteen bekend dat dat het slotstuk zou worden.

Dat betekent dat we ons niet hoeven te verheugen op een derde seizoen van Oscuro Deseo. De serie is na twee seizoenen echt klaar. Gelukkig staan er op Netflix wel een aantal soortgelijke series om mee aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan Amar, Newness, 365 Dni en Jugar con Fuego

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?