Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Ozark seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Ozark seizoen 5 op Netflix? Helaas komt er geen vijfde seizoen van Ozark. Nog voor de release van het vierde seizoen van de Netflix Original werd al duidelijk dat er geen nieuw seizoen zou volgen van Ozark. Dat betekent dat het na vier seizoenen gedaan is voor Ozark. Het vierde seizoen van Ozark werd wel nog in tweeën geknipt, maar nu dat volledig te bekijken is op Netflix, is het ook definitief klaar voor Ozark.

Familie Byrde

In OZark volgen we de familie Byrde. Zij staan voor heel wat uitdagingen. Tot op heden is het Marty en Wendy gelukt om hun gezin veilig te houden, maar voor hoelang? In het nieuwe seizoen komen er nieuwe uitdagingen op hun pad. Ook het ‘casino op het water’ houdt de twee nog altijd bezig.

Komt er een Ozark seizoen 5 op Netflix?

Komt er een Ozark seizoen 5 op Netflix? Nog voordat Ozark seizoen 4 op Netflix verscheen, werd al duidelijk dat er geen vijfde seizoen meer zou volgen. Met het extra lange vierde seizoen van Ozark is het dan ook officieel gedaan voor de Netflix Original.

Jason Bateman vertelde daar al eens over: “We gaan veertien afleveringen doen in plaats van tien en we gaan ze in twee delen splitsen. Dat betekent dat het zeven en zeven worden. Dus eigenlijk is het een seizoen 4 en seizoen 5, maar dan korter.” Officieel gezien is het dan ook geen vijfde seizoen, maar zo zou je het wel kunnen zien.

Wil jij als eerste weten wanneer soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?