Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Pálpito seizoen 2 op Netflix?

Pálpito seizoen 2 op Netflix is waar iedere kijker van de spannende serie om vraagt. De Colombiaanse reeks is een typische Latijns-Amerikaanse telenovela en valt erg in de smaak. Maar komt er ook een vervolg van Pálpito op Netflix met een mogelijk tweede seizoen?

Alles draait om een hart

Wraak, dat is wat Simon wil in Pálpito, of The Marked Heart zoals de serie in Engelse landen door het leven gaat. De vrouw van Simon is vermoord en dat blijkt een bizarre reden te hebben. Haar hart is namelijk gestolen voor orgaanhandel en verkocht aan de vrouw van een rijke man. Waar Simon in eerste instantie de handelaren wil aanpakken, komt hij in een groot spinnenweb terecht wanneer hij verliefd wordt op de vrouw die nu het hart van zijn eigen vrouw draagt. Spanning, liefde en suspense volgen elkaar in rap tempo af.

Komt Pálpito seizoen 2 op Netflix?

Komt er een tweede seizoen van Pálpito op Netflix? De serie werd vrij onaangekondigd op de streamingdienst gelanceerd en wist wereldwijd gelijk goede cijfers te overbruggen. Ook in Nederland stond de reeks al snel in de top-10 van de daglijsten en werd in rap tempo bekeken. In totaal zijn er veertien afleveringen verschenen.

Het verhaal van Pálpito biedt heel wat ruimte voor een vervolg en seizoen 2 van Pálpito op Netflix is dan ook zeker mogelijk. Daarbij hebben we goed nieuws. Het eerste seizoen van Pálpito is zo goed ontvangen dat er zelfs een tweede seizoen is aangekondigd. Over een releasedatum valt nog weinig te zeggen. Vaak zit er een jaar tussen de seizoenen, dus zou in het voorjaar van 2023 een vervolg verwacht kunnen worden. Mogelijk is er achter de schermen al een productie opgezet en kan dit worden versneld.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?