Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Pieces of Her seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Pieces of Her seizoen 2 op Netflix? Helaas hebben we slecht nieuws voor als je nu al uitkijkt naar een tweede seizoen van Pieces of Her. Het ziet er namelijk niet naar uit dat er spoedig een tweede seizoen komt van Pieces of Her. Dat heeft alles te maken met het feit dat de serie is aangekondigd als een limited serie die gebaseerd is op een boek. Meer dan acht afleveringen komen er helaas dan ook niet.

Karin Slaughter

Pieces of Her is gebaseerd op een boek van Karin Slaughter. In de serie draait het om een persoon waarvan je dacht dat je hem of haar het beste kende, maar plotseling blijkt het iemand te zijn die je nooit echt gekend hebt. Het is iets wat Andrea overkwam met haar moeder Laura.

Als ze met haar moeder naar een winkelcentrum gaat en de trip in geweld uitbarst, verandert alles en ziet Laura een totaal andere kant van Andrea. Al bijna dertig jaar verbergt ze zich voor haar ware identiteit, in de hoop dat niemand haar ooit zal vinden. Maar nu is ze ontmaskerd en niets zal ooit meer hetzelfde zijn.

Komt er een Pieces of Her seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Pieces of Her seizoen 2 op Netflix? Een tweede seizoen van Pieces of Her gaat er niet komen. De Netflix Original is namelijk niet voor niets aangekondigd als een limited serie. Daarbij is het verhaal uit het boek waarop Pieces of Her is gebaseerd na één seizoen ook wel verteld. Meer dan de acht afleveringen die nu op Netflix staan, gaan dan ook niet verschijnen.

Gelukkig kun je op Netflix wel kijken naar een aantal soortgelijke series. Denk bijvoorbeeld aan One of Us Is Lying of Stay Close.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?