Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Queen of the South seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Queen of the South seizoen 6 op Netflix? Het antwoord op die vraag werd al ver voor de release van Queen of the South seizoen 5 bekend. Een zesde seizoen van Queen of the South gaat er niet komen. Sterker nog, het vijfde en tevens laatste seizoen van Queen of the South is ook nog eens korter dan ooit tevoren. Terugkeren na de laatste tien afleveringen van seizoen 5 zal de serie niet meer.

Mexicaans kartel

In Queen of the South worden we meegenomen naar het leven van Teresa. Ze wordt door de moordenaars van haar vriend gedwongen om een Mexicaans kartel te dienen en te verkassen naar de Verenigde Staten. Daar wordt haar macht steeds groter, maar dat neemt ook risico’s met zich mee.

Komt er een Queen of the South seizoen 6 op Netflix?

Komt er een Queen of the South seizoen 6 op Netflix? Helaas is het antwoord op die vraag ‘nee’. Uitvoerende producenten Dailyn Rodriguez, Ben Lobato en David Friendly lieten dat weten in een gezamenlijke verklaring. “We kunnen niet trotser zijn op onze hele cast en crew die ons hebben vergezeld op deze prachtige reis.”

“Queen of the South begon in Mexico City, bracht ons op plekken zoals Malta en Colombia en leidde ons uiteindelijk naar New Orleans. We kunnen niet wachten om het explosieve laatste seizoen te delen met onze fans. En natuurlijk hadden we de show niet kunnen maken zonder de getalenteerde en onvermoeibare Alice Braga, die onze koningin tot leven heeft gebracht.” Met dat vijfde seizoen krijgt Queen of the South het einde dat het verdient. Op Netflix aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan El Dragón of de Latijnse versie van Queen of the South, La Reina del Sur.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?