Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Sam & Cat seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Sam & Cat seizoen 2 op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we in de toekomst nog nieuwe seizoenen van Sam & Cat mogen verwachten. Op Nickelodeon verscheen in 2014 het eerste seizoen van de reeks. Daar bleef het echter ook bij. Ook nu dat seizoen op Netflix te bekijken is, wijst niets erop dat Sam & Cat nieuw leven wordt ingeblazen.

Sam & Cat

Sam & Cat verscheen in 2014 bij Nickelodeon en is een spin-off van iCarly en Victorious. Laatstgenoemde staat sinds kort ook op Netflix. In de Amerikaanse sitcom Sam & Cat volgen we Cat Valentine (gespeeld door Ariana Grande) en Sam Puckett (gespeeld door Jennette McCurdy). De twee tieners zijn huisgenoten en besluiten een kinderoppasdienst op te starten om geld te verdienen. Dat gaat met vallen en opstaan.

Komt er een Sam & Cat seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Sam & Cat seizoen 2 op Netflix? Helaas hoeven we geen nieuwe seizoenen te verwachten van Sam & Cat. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in 2013-2014. Daar blijft het ook bij. Ariana Grande en Jennette McCurdy keren niet meer terug als Cat en Sam. Mogelijk mogen we in de toekomst wel nog andere series van Nickelodeon op Netflix verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Sam & Cat seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?