Laatste nieuws over Netflix

Komt er een seizoen 2 van The End of the F***ing World?

Netflix verraste begin 2018 met de plotselinge komst van The End of the F***ing World. De streamingdienst was erin geslaagd om de wereldwijde streamingrechten van de serie te bemachtigen. Het eerste seizoen van TEOTFW is sinds 5 januari dan ook te bekijken, alleen de grote vraag was lange tijd of er ook een tweede seizoen van de serie zou komen.

Bizarre reis

In The End of the F***ing World staat een bizarre reis van James en Alyssa centraal. De twee zijn te omschrijven als excentriek. Wat Alyssa niet weet, is dat de zeventienjarige James een psychopaat is, die vastberaden is om een moord te plegen. Als Alyssa op een dag plots voor James’ neus staat, is het wel duidelijk wie zijn slachtoffer moet worden.

James speelt dat hij Alyssa leuk vindt, om haar vertrouwen te winnen en later zijn plan uit te kunnen voeren om haar te vermoorden. Als de twee elkaar steeds beter leren kennen, is het de grote vraag of James Alyssa nog wel kan vermoorden.

Komt er een seizoen 2 van The End of the F***ing World?

Het eerste seizoen van The End of the F***ing World telt slechts acht afleveringen van zo’n twintig minuten lang. Het eerste seizoen heb je dan ook snel uitgekeken. Het was alleen enige tijd de vraag of er ook een seizoen 2 zou volgen.

Bij Channel 4 groeide de serie eerder nog niet echt uit tot een groot succes en een tweede seizoen was dan ook nog niet aangekondigd. Nu de serie echter ook te zien is op Netflix, is daar verandering in gekomen. Het tweede seizoen van The End of the F***ing World is inmiddels besteld. Vanaf november 2019 kunnen we aan de slag met seizoen 2 van de reeks.

Wil je op de hoogte gebracht worden als er meer bekend is over de releasedatum van The End of the F***ing World seizoen 2 op Netflix in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?