Laatste nieuws over Netflix

Komt er een seizoen 4 van The Fall op Netflix?

The Fall seizoen 4 Netflix

Komt er een seizoen 4 van The Fall op Netflix? Dat is de grote vraag nu het derde seizoen van The Fall al enige tijd geleden is gelanceerd en dat seizoen met een grote verrassing tot zijn einde kwam. Duidelijk is alvast dat één van de hoofdpersonen niet terugkeert voor een mogelijk vierde seizoen van de serie.

Jacht op seriemoordenaar

In The Fall kijken we mee met Metropoltan Police Superintendent Stella Gibson. Ze is naar Belfast gestuurd om daar een handje te helpen bij het onderzoek naar een seriemoordenaar. Opvallend genoeg houdt de seriemoordenaar er een vast patroon op na. Na lang onderzoek komt Stella de moordenaar op het spoor; Paul Spector is de man die de meisjes wurgt. Vanaf dat moment wordt de jacht op Paul geopend, maar hij blijkt nog moeilijker te pakken dan van tevoren wordt gedacht.

Aan het eind van het tweede seizoen konden we zien dat Stella erin slaagde om Paul te arresteren. Ook Tyler kreeg hoogte van die actie en besloot Paul op te zoeken in het bos waar hij Stella naar één van zijn slachtoffers leidde. Daar werd Paul neergeschoten, maar in seizoen 3 zagen we dat hij het toch overleefde. Aan het eind van dat seizoen, maakte Spector echter een keuze die veel fans versteld liet staan.

Komt er een seizoen 4 van The Fall op Netflix?

De grote vraag is nu: Komt er een seizoen 4 van The Fall op Netflix? Het antwoord daarop is vrij lastig. Duidelijk is dat Jamie Dornan sowieso niet terug zal keren als Paul Spector. “Ik denk dat ik niet veel weggeef als ik zeg dat dit het laatste seizoen is voor Jamie. Maar dat betekent niet dat we niet meer met The Fall gaan doen”, vertelde maker Allan Cubitt aan Digital Spy. Een nieuw seizoen van The Fall wordt dan ook zeker nog niet uitgesloten. Voor een eventueel nieuw seizoen lijkt Stella wel gedag te zeggen tegen Ierland, gezien er voor haar zonder Paul geen reden meer is om daar te blijven.

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle updates over The Fall seizoen 4? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!