Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Shadowhunters seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Shadowhunters seizoen 4 op Netflix? Het derde seizoen van Shadowhunters staat inmiddels volledig op Netflix. De grote vraag is of er in de toekomst nog een vervolg komt. Helaas voor de fans van Shadowhunters ziet het er niet naar uit dat we in de toekomst nog een vierde seizoen kunnen verwachten.

Shadowhunters

In Shadowhunters keken we seizoenen lang mee met Clary Fray. De normale tiener woont samen met haar moeder in Brooklyn. Zo normaal als ze lijkt, is ze echter niet. Daar komt ze achter als ze ontdekt dat ze een Shadowhunter is: Een mens geboren met engelenbloed die vechten tegen demonen om de wereld te beschermen. Als haar moeder is ontvoerd, slaat Clary de handen in één met Jace, Alec en Isabelle om haar moeder terug te halen.

Komt er een Shadowhunters seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Shadowhunters seizoen 4 op Netflix? Helaas is in juni 2018 bekendgemaakt dat Shadowhunters na drie seizoenen gecanceld werd door Freeform. Dat gebeurde tijdens de mid season break van het derde seizoen. Door de annulering duurde de mid season break van seizoen 3 langer dan gepland en werden er twee extra afleveringen gemaakt om de serie een waardig einde te geven.

De seizoensfinale van seizoen 3 duurde liefst 2,5 uur. “Ons onmiddellijke gevoel was dat het ongelooflijk ontmoedigend was, het was bijna een onmogelijke taak. Maar we hadden al een algemeen idee van hoe seizoen 4 eruit moest zien. Veel van wat we in de aflevering zien, zijn beknopte versies geworden van wat meerdere afleveringen gekost zou hebben in een vierde seizoen”, legde showrunner Darren Swimmer uit. Met die extra lange seizoensfinale is een eind gekomen aan Shadowhunters. Op dit moment wijst niets erop dat de serie in de toekomst misschien alsnog doorgaat.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als er meer bekend is over Shadowhunters? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?