Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Sky Rojo seizoen 4 op Netflix?

Sky Rojo is de laatste jaren uitgegroeid tot een grote hit op Netflix. Opnieuw gooit de streamingdienst met een Spaanse serie hoge ogen. Dat gebeurde eerder al met onder meer La Casa de Papel en Vis a Vis. Toch ziet het er niet naar uit dat we nog een vierde seizoen hoeven te verwachten van Sky Rojo. Al voor de release van seizoen 3 werd namelijk duidelijk dat dat het slotseizoen zou worden van de reeks.

Coral, Wendy en Gina

Met het derde seizoen van Sky Rojo, dat ook wel door het leven gaat als The Final Chase, is de achtervolging tot een einde gekomen. Romeo en zijn handlager Moisés hadden het gericht op de drie ontsnapte prostituees Coral, Wendy en Gina om de dood van Christian te wreken. Hoe dat afloopt, was te zien in de acht afleveringen van het derde seizoen van Sky Rojo. Daarmee lijkt er geen Sky Rojo seizoen 4 op Netflix meer te komen.

Komt er een Sky Rojo seizoen 4 op Netflix?

Helaas hebben we dan ook slecht nieuws voor fans van Sky Rojo. Na drie seizoenen is het namelijk over en uit voor de serie. Al bij de bekendmaking dat er een derde seizoen zou komen van Sky Rojo, werd duidelijk dat daarmee ook afscheid genomen zou worden van de serie. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met heel wat andere Spaanse series. Bekijk hier de beste Spaanse series op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Sky Rojo seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?