Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Sons of Anarchy seizoen 8 op Netflix?

Komt er een Sons of Anarchy seizoen 8 op Netflix? Het verhaal van Sons of Anarchy is klaar. De serie liep tussen 2008 en 2014 en werd in de Verenigde Staten uitgezonden door FX. De serie telt in totaal zeven seizoenen en 92 afleveringen en daarmee is het klaar.

Motorclub Sons of Anarchy

Sons of Anarchy is vernoemd naar de fictieve motorclub die centraal staat in de serie. De leden van de gewapende motorclub hebben de leiding over de stad overgenomen en gaan niets uit de weg.

Ze gaan de confrontatie aan met motorrijders, racisten en de wet. Ondertussen heeft één van de leden het moeilijk om een balans te vinden tussen vader zijn en betrokken zijn bij de motorclub.

Komt er een Sons of Anarchy seizoen 8 op Netflix?

Komt er een Sons of Anarchy seizoen 8 op Netflix? Het ziet er niet naar uit dat we in de toekomst nog nieuwe afleveringen van Sons of Anarchy mogen verwachten. De serie kwam in 2014 aan zijn eind na zeven seizoenen. Het is weleens vaker gebeurt dat een serie later nieuw leven in werd geblazen, maar op dit moment zijn daar nog geen aanwijzingen voor. Mocht dat veranderen, dan werken we dit bericht uiteraard bij.

Achter de schermen wordt overigens wel gewerkt aan een spin-off van Sons of Anarchy die Mayans MC gaat heten. We kijken niet langer mee met Jax Teller. Daarentegen wordt de focus gelegd op de broederschap van de Mayans.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Sons of Anarchy in de toekomst nieuw leven wordt ingeblazen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?