Laatste nieuws over Netflix

Komt er een StartUp seizoen 4 op Netflix?

Komt er een StartUp seizoen 4 op Netflix? Het antwoord op die vraag lijkt vrij duidelijk: ‘nee’. StartUp is namelijk geen Netflix Original en liep eigenlijk tussen 2016 en 2018. De kans dat de serie snel nieuw leven in wordt geblazen, is dan ook uiterst klein. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Misdaadserie

In StartUp draait het om drie atypische ondernemers. We volgen een wanhopige bankier, een Haïtisch-Amerikaanse drugsbaas en een Cubaans-Amerikaanse hacker. Ze hebben het idee om een nieuwe digitale munt op de markt te brengen. Dat heeft echter nogal wat voeten in de aarde. Het duurt dan ook niet lang tot ze te maken krijgen met gevaarlijke criminelen en een corrupte FBI-agent.

Komt er een StartUp seizoen 4 op Netflix?

Komt er een StartUp seizoen 4 op Netflix? Om het verhaal van StartUp te begrijpen, is het handig om even terug in de tijd te gaan. StartUp is namelijk geen Netflix Original. In plaats daarvan ging de serie in september 2016 van start bij Crackle, een streamingservice waarmee Sony de concurrentie aan wilde gaan met Netflix. Daar verschenen in totaal drie seizoenen waarna in 2019 ervoor gekozen werd om Crackle te verkopen aan Chicken Soup.

Daar kwamen originals stil te liggen en werden uiteindelijk zelfs gecanceld. Nu StartUp op Netflix terecht is gekomen, is er enigszins nieuwe hoop voor een vierde seizoen. Toch ziet het er niet naar uit dat dat snel gaat gebeuren. Fans zullen dan ook ongetwijfeld enigszins teleurgesteld zijn, want StartUp seizoen 3 eindigde met een choquerende twist. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan What/If en Secret City.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?