Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Stateless seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Stateless seizoen 2 op Netflix? Het ziet er niet naar uit dat we in de toekomst nog aan de slag kunnen met een tweede seizoen van Stateless. De serie is aangekondigd als limited serie, daar verschijnen niet vaak extra seizoenen van.

Stateless

De limited serie Stateless bestaat uit zes afleveringen. Daarin volgen we vier vreemdelingen. Zo draait het om een stewardess die op de vlucht slaat voor een sekte, een Afghaanse vluchteling, een jonge vader en een bureaucraat die een schandaal probeert te bedwingen. Ze komen allen op dezelfde plek uit: een immigratiedetentiecentrum in het midden van de Australische woestijn.

Komt er een Stateless seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Stateless seizoen 2 op Netflix? Normaal gezien hoeven we van limited series vaak geen tweede seizoen te verwachten. Wanneer er wel een tweede seizoen wordt besteld, betekent dat vaak dat de serie verdergaat met een compleet nieuw verhaal. Of dat bij Stateless gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Verschillende bronnen speculeren wel al over een tweede seizoen. Zo zou seizoen 2 mogelijk begin 2021 gelanceerd worden bij ABC. Tot nu toe zijn dat echter slechts geruchten. Ondertussen aan de slag met andere limited series? Denk eens aan Unbelievable en Collateral.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Stateless toch een tweede seizoen krijgt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?