Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Suburra seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Suburra seizoen 4 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor wie fan is geworden van Suburra. De Italiaanse crimeserie keert namelijk niet terug voor een vierde seizoen. Daarmee is het na drie seizoenen klaar voor de reeks.

Italiaanse crimeserie

Met Suburra heeft Netflix sinds 2017 een Italiaanse crimeserie te pakken. De serie is gebaseerd op het boek van Carlo Bonini en Giancarlo de Cataldo. We worden meegenomen naar de strijd om de Italiaanse hoofdstad. In 2008 ontaardt die strijd om land in een dodelijke strijd tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.

Komt er een Suburra seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Suburra seizoen 4 op Netflix? Het antwoord daarop is duidelijk: ‘nee’. Suburra keert niet terug voor een vierde seizoen op Netflix. Na drie seizoenen is besloten om de stekker uit de serie te trekken.

Geheel uit de lucht vallen komt dat nieuws echter niet. Bij de aankondiging van seizoen 3 werd tenslotte al gesproken over het ‘afsluitende hoofdstuk’. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens een Gomorra of Narcos.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?