Laatste nieuws over Netflix

Komt er een Superstore seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Superstore seizoen 7 op Netflix? Netflix is erin geslaagd om ook het zesde seizoen van Superstore naar Netflix te halen. Sinds september 2021 konden we de eerste vijf seizoenen van Superstore al bekijken op Netflix, maar het zesde seizoen liet lang op zich wachten. Tot nu, want sinds 1 maart 2022 staat ook Superstore seizoen 6 online. De grote vraag is nu: Komt er ook een Superstore seizoen 7 op Netflix? Het antwoord daarop is duidelijk: ‘nee’.

Sitcom

In Superstore worden we meegenomen naar werknemers van een gigantische supermarkt genaamd Cloud 9. In het begin van de serie maken we kennis met vakkenvuller Jonah Simms (gespeeld door acteur Ben Feldman). Hij is erg onder de indruk van assistent-manager Amy (America Ferrera). Dat levert al snel een hoop trammelant op. De sitcom kan het best omschreven worden als een soort aanklacht tegen hoe medewerkers van grote winkelketens in de Verenigde Staten door hun superieuren behandeld worden.

Komt er een Superstore seizoen 7 op Netflix?

Komt er een Superstore seizoen 7 op Netflix? Helaas hebben we slecht nieuws voor de fans van Superstore. Het zesde seizoen is namelijk het slotseizoen van de serie geworden. Waarom de serie na zes seizoenen gecanceld werd, is tot op de dag van vandaag nog niet bekend.

Wel koos hoofdrolspeler America Ferrera, bekend van haar rol als Amelia ‘Amy’ Sosa er al aan het einde van seizoen 5 voor om de serie te verlaten. In het zesde seizoen van Superstore wordt de serie ook netjes afgerond. Na Superstore aan de slag met andere series? Denk eens aan Brooklyn Nine-Nine of The Ranch.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?