Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The 100 seizoen 8 op Netflix?

Komt er een The 100 seizoen 8 op Netflix? Helaas is duidelijk geworden dat er geen achtste seizoen komt van The 100. Jason Rothenberg maakte op 4 augustus het nieuws bekend dat de serie na zeven seizoenen stopt. Op dat moment telt de serie in totaal honderd afleveringen en is het klaar voor de reeks.

The 100

The 100 speelt zich af honderd jaar na een nuclaire apocalyps. Het heeft ervoor gezorgd dat de planeet jarenlang onbewoonbaar was. Nu is het de taak aan honderd jongeren van de Ark om erachter te komen of de planeet weer bewoonbaar is. In hun ontdekkingsreis komen ze er al snel achter dat ze niet de enige zijn op de nieuwe planeet en moeten ze er alles aan doen om te overleven. Inmiddels zijn we al jaren verder en zijn er al heel wat gezichten van The 100 overleden. De overgebleven overlevenden doen er nog altijd alles aan om in leven te blijven.

Komt er een The 100 seizoen 8 op Netflix?

Komt er een The 100 seizoen 8 op Netflix? Helaas is duidelijk geworden dat The 100 na zeven seizoenen stopt. Dat maakte showrunner Rothenberg zelf bekend. “Ik heb wat bitterzoet nieuws met jullie te delen. Seizoen 7 zal het laatste seizoen zijn. We zijn ontzettend dankbaar voor alle partijen die ons hebben gesteund en het mogelijk hebben gemaakt dat we ons verhaal hebben kunnen vertellen. Dit kon altijd op de manier zoals wij dat wilden. Het was een fantastische rit.”

Het is overigens niet ondenkbaar dat in de toekomst wel gewerkt gaat worden aan een spin-off. The 100 is tenslotte mateloos populair en Rothenberg liet al eens weten na te denken over een spin-off. Waar die dan over gaat, is echter nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer meer bekend is over de toekomst van The 100? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?