Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Big Bang Theory seizoen 13 op Netflix?

Komt er een The Big Bang Theory seizoen 13 op Netflix? Helaas slecht nieuws voor de fans van The Big Bang Theory. Na twaalf seizoenen is besloten om een punt te zetten achter de reeks. Daardoor hoeven we niet te rekenen op een dertiende seizoen van The Big Bang Theory.

The Big Bang Theory

In The Big Bang Theory komen de nerdy’s Leonard en Sheldon in een totaal nieuwe wereld terecht als de twee een nieuwe buurvrouw krijgen in hun appartementencomplex. Penny wil de twee natuurkundigen laten zien dat er meer in de wereld is dan hun laboratorium. Ze neemt de twee op sleeptouw en ze krijgen zelfs vriendinnetjes, al blijkt dat toch echt een compleet nieuwe wereld voor de twee.

Komt er een The Big Bang Theory seizoen 13 op Netflix?

Komt er een The Big Bang Theory seizoen 13 op Netflix? Er komt geen dertiende seizoen van de komedieserie. Na twaalf seizoenen is besloten een punt te zetten achter de reeks. Voornamelijk Jim Parsons (Sheldon) besloot ermee te kappen, mede omdat hij toe was aan nieuwe rollen. Zelfs uiterst lucratieve deals om een dertiende en zelfs veertiende seizoen te maken, sloeg hij af.

Maker Chuck Lorre wilde de serie niet zonder Parsons voortzetten en besloot de knoop door te hakken om de serie te beëindigen. Ook de andere sterren uit de reeks konden zich vinden in het einde. Daardoor is het na twaalf seizoenen klaar voor The Big Bang Theory.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?