Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Break / La Trêve seizoen 3 op Netflix?

Komt er een The Break / La Trêve seizoen 3 op Netflix? Het tweede seizoen van de dramaserie is sinds 9 februari te bekijken op Netflix. Voor nu ziet het er echter niet naar uit dat The Break alias La Trêve nog een derde seizoen krijgt, al willen de makers ook zeker niets uitsluiten.

The Break / La Trêve

La Trêve is één van de Franstalige Belgische thrillerseries die bij Netflix te bekijken is. In de serie, die bij de streamingdienst ook wel The Break wordt genoemd, draait het om een rechercheur die het verlies van een dierbare aan het verwerken is.

Om dat in alle rust te doen, besluit hij terug te keren naar zijn rustige geboortestad. Al snel heeft die beslissing grote gevolgen als hij betrokken raakt met een moordonderzoek met een duister geheim.

Komt er een The Break / La Trêve seizoen 3 op Netflix?

Komt er een The Break / La Trêve seizoen 3 op Netflix? Het is nog onduidelijk of er in de toekomst nog een nieuw seizoen zal volgen van de thrillerserie. In principe was het al niet de bedoeling dat er een tweede seizoen zou volgen en de makers waren in een interview met RTBF dan ook duidelijk: “Aan het eind van La Trêve zeiden we dat we nooit een tweede seizoen zouden maken. We hebben geleerd om dat niet meer te zeggen.”

Daarmee blijft de optie voor een derde seizoen van The Break dan ook bestaan. Toch hoeven we op korte termijn geen nieuw seizoen te verwachten. Mocht er namelijk een derde seizoen gemaakt worden, wordt die hoe dan ook eerst uitgezonden bij La Une. Daarna valt pas iets te zeggen over een eventuele releasedatum op Netflix.

Wil je op de hoogte gebracht worden als The Break / La Trêve seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?