Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Eddy seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Eddy seizoen 2 op Netflix? Met The Eddy heeft Netflix in mei een Franse dramaserie toegevoegd aan zijn aanbod. Alhoewel we in het geval van Netflix Originals vaak even moeten wachten totdat meer bekend wordt over de toekomst van de reeks, lijken we voor The Eddy nu al te kunnen zeggen dat er waarschijnlijk geen vervolg komt. In dit artikel lees je er alles over.

The Eddy

The Eddy is afkomstig van Damien Chazelle en Jack Thorne. De serie kan het best omschreven worden als een Franse musical drama serie. The Eddy speelt zich af in Parijs en bestaat uit acht afleveringen. We volgen de eigenaar van een Parijse jazzclub die zich in laat met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.

Komt er een The Eddy seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Eddy seizoen 2 op Netflix? Helaas ziet het er op dit moment niet naar uit dat we in de toekomst nog een tweede seizoen mogen verwachten van The Eddy. De serie is tenslotte op de markt gebracht als miniserie.

Van miniseries wordt vaak maar één seizoen gemaakt. Voor nu wijst dan ook niets erop dat er nog een vervolg komt van The Eddy. Mocht er weel een tweede seizoen komen, dan hoeven we dat seizoen sowieso niet eerder dan in 2021 op Netflix te verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Eddy seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?