Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Good Place seizoen 5 op Netflix?

Komt er een The Good Place seizoen 5 op Netflix? Helaas is er slecht nieuws voor de fans van The Good Place. Toen duidelijk werd dat er een vierde seizoen zou komen, werd ook meteen duidelijk dat dat het slotseizoen wordt van de komedieserie. Het is binnenkort dan ook klaar voor Eleanor Shellstrop en de rest.

The Good Place

In The Good Place keken we mee met Eleanor Shellstrop, gespeeld door Kristen Bell. Door een foutje is de egoïstische Eleanor terecht gekomen in The Good Place, een soort hemel. Een plek die ze niet verdiend heeft, want voorheen verkocht ze nog nepmedicijnen.

Nu ze in The Good Place terecht is gekomen, wil ze er alles aan doen om daar te blijven. Ze probeert een beter mens te worden en gaat samen met Chidi Anagonye, Tahani en Jason op een waanzinnige reis.

Komt er een The Good Place seizoen 5 op Netflix?

Komt er een The Good Place seizoen 5 op Netflix? Het is helaas klaar voor The Good Place. Toen NBC bekendmaakte dat er een vierde seizoen werd besteld van de reeks, werd ook duidelijk dat het na vier seizoenen klaar is voor de reeks. Fans hoeven dan ook niet te rekenen op een vijfde seizoen van de reeks.

Spin-off The Selection

Wel krijgt The Good Place een spin-off in de vorm van een miniserie. De spin-off heet The Selection en toont de ‘Bad Place’. De serie speelt zich af tussen het einde van seizoen drie en het begin van seizoen vier en telt zes afleveringen. In de Verenigde Staten is de miniserie te bekijken in de NBC app. Het is nog niet bekend of we die spin-off binnenkort ook op Netflix mogen verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als toch meer bekend is over The Good Place? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?