Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix? Netflix lanceerde in 2018 het eerste seizoen van The Haunting onder de naam The Haunting of Hill House. Twee jaar later verscheen The Haunting of Bly Manor in de anthologieserie. De grote vraag is nu of we nog een nieuw seizoen mogen verwachten van The Haunting.

The Haunting

Het verhaal van The Haunting of Hill House was gebaseerd op het gelijknamig boek van Shirley Jackson. Het tweede deel, The Haunting of Bly Manor, is vooral gebaseerd op The Turn of the Screw van Henry James. Het verhaal gaat over een jonge oppas die wordt ingehuurd door een man. Het is aan haar om op de neefjes en nichtjes van de man te passen. Het duurt niet lang voordat ze bizarre verschijningen ziet bij het huis.

Komt er een The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix? Het verhaal van The Haunting is een bijzondere. Het eerste seizoen van de serie groeide al vrij snel uit tot een succes op Netflix en dus werd besloten om een tweede deel te bestellen. Daarmee werd de serie een anthologie serie.

Het verhaal van het eerste seizoen is tenslotte officieel voorbij, waarbij ervoor gekozen is om het vervolg een nieuw, losstaand verhaal te geven. Het tweede seizoen hoeft echter niet het einde te betekenen van de reeks. Maker Mike Flanagan liet eerder al weten dat er in de toekomst misschien nog wel meer seizoenen volgen. Maar voor nu worden die nog niet gemaakt. Mocht dat toch gebeuren, dan lijken we dat niet eerder dan in 2022 te hoeven verwachten. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Haunted.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?