Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Kissing Booth 4 op Netflix?

Komt er een The Kissing Booth 4 op Netflix? De romantische komediefilmreeks The Kissing Booth is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar succes. Het was een van de eerste romcoms die goed scooorde bij Netflix, maar inmiddels is duidelijk dat het over en uit is voor The Kissing Booth. Elle, Lee en Noah keerden nog één keer terug voor een derde deel, maar daarmee is het gedaan voor de romcom trilogie.

The Kissing Booth

The Kissing Booth ging in 2018 van start en draaide om Elle Evans en LEe Flynn. De twee zijn al hun hele leven beste vrienden. Als ze ouder worden, besluiten de twee een handboek met regels op te stellen voor hun vriendschap. Een van de regels is dat Elle nooit iets mag beginnen met Noah, de knappe broer van Lee. Als de twee op het idee komen om op school een Kissing Booth te organiseren om geld mee op te halen, kunnen ze niet weten dat Elle en Noah daar voor het eerst geblinddoekt met elkaar zoenen. Daarna blijken de twee meer voor elkaar te voelen dan ooit gedacht.

Komt er een The Kissing Booth 4 op Netflix?

Komt er een The Kissing Booth 4 op Netflix? Het antwoord op die vraag is vrij duidelijk: nee. Na drie films in The Kissing Booth reeks is ervoor gekozen om te stoppen. Dat betekent dat The Kissing Booth 3 het slotstuk is geworden. Daarin moest Elle niet alleen kiezen naar welke school ze zou gaan, maar moest ze ook balans vinden in haar vriendschap met Lee en haar relatie met Noah. Daarnaast kwam ook Marco nog even terug. Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met een reeks andere romantische komediefilms. Bekijk ook de beste romantische komediefilms op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als soortgelijke films en series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?