Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Midnight Club seizoen 2 op Netflix?

Na de release van het eerste seizoen van The Midnight Club hebben kijkers nog maar één vraag: “Komt er een The Midnight Club seizoen 2 op Netflix?” Helaas hebben we daar meteen slecht nieuws over. Een tweede seizoen van The Midnight Club gaat er namelijk niet komen.

Mike Flanagan, die aan de slag is gegaan met de serie, staat namelijk bekend om het vertellen van op zichzelf staande verhalen. Denk aan Midnight Mass en The Haunting of Hill House. Een tweede seizoen van The Midnight Club verwachten we in de toekomst dan ook niet op Netflix.

Mysterieus landhuis

Acht terminale tieners starten samen een exclusieve club: The Midnight Club. Ze verzamelen in een mysterieus en historisch landhuis om elkaar middernacht horrorverhalen te vertellen. Daarbij sluiten ze een pact: De eerste die zal overlijden moet een teken sturen vanuit het graf. Maar wanneer dat ook daadwerkelijk plaats heeft gaat het in The Midnight Club flink mis!

The Midnight Club Netflix
The Midnight Club

Mike Flanagan

Het verhaal van The Midnight Club is gebaseerd op het boek van Christopher Pike. Het is echter Mike Flanagan die het verhaal tot leven brengt. Flanagan is geen nieuw gezicht voor Netflix-abonnees. De maker was eerder al verantwoordelijk voor The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Midnight Mass.

Komt er een The Midnight Club seizoen 2 op Netflix?

Komt er een The Midnight Club seizoen 2 op Netflix? Helaas ziet het er niet naar uit dat we ons op mogen maken voor een vervolg. Het complete verhaal van The Midnight Club wordt in het eerste seizoen verteld.

Mike Flanagan staat ook bekend om zijn op zichzelf staande verhalen. Nieuwe afleveringen hoef je dan ook niet te verwachten op Netflix. Wel kun je op Netflix aan de slag met de andere series van Flanagan: The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Midnight Mass.

Veelgestelde vragen over The Midnight Club

Op welk verhaal is The Midnight Club gebaseerd?

Het verhaal van The Midnight Club is gebaseerd op het gelijknamige boek van Christopher Pike.

Waar is The Midnight Club opgenomen?

De opnames van The Midnight Club liepen tussen maart en september 2021 en vonden plaats in Burnaby (Brits-Columbia).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?