Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Old Guard 2? Een trilogie is een optie!

The Old Guard Netflix

The Old Guard is een directe hit op Netflix, komt er ook een tweede film van The Old Guard? Het is de grote vraag, vooral door de laatste twee minuten van de film. Dat lijkt een complete opmaat te zijn naar een vervolg. Maar komt er een The Old Guard sequel?

Het einde van The Old Guard

Na een film vol actie, leek The Old Guard af te gaan op een logisch einde. Tot de laatste minuten aanbraken. Let op: spoilers! De groep was allerminst klaar met hun werk en Copley werd benaderd om hun opdrachten uit te gaan zetten. En misschien nog wel belangrijker, in de huidige digitale tijd al hun sporen direct te wissen. Zo is de vraag wat de toekomst brengt. Dat werd versterkt door Booker. Hij werd uit de groep gezet voor 100 jaar door zijn verraad. Na een half jaar strompelde hij dronken zijn woning in Parijs in, waar hij oog in oog stond met Quynh. Ze leefde lang met Andy, tot ze opgesloten in een kist de zee in werd gegooid. Andy had lang naar haar gezocht, maar had het opgegeven. Nu is Quynh terug en wil ze wraak? Dat kan boeiend worden aangezien Andy haar vermogen is verloren om terug te keren uit de dood.

The Old Guard film 2?

Komt er een The Old Guard 2? Het is de grote vraag door al deze gebeurtenissen. Op dit moment lijkt de kans aannemelijk. In de eerste plaats hangt het af van de kijkers, zo maakte showrunner Gina Prince-Bythewood duidelijk aan RadioTimes.com. Als de film goed bekeken en beoordeeld wordt, dan zal Netflix open staan voor een vervolg. Daar komt bij dat The Old Guard is gebaseerd op de comic van Greg Rucka. Hij heeft het tweede boek net afgerond.

The Old Guard wordt trilogie?

Prince-Bythewood: “Ik weet dat Greg Rucka zijn verhaal altijd al in zijn hoofd had. In zijn gedachte wordt het dan ook een trilogie, nu de tweede comic net verschenen is. Ik weet dus al waar het verhaal heen gaat en dat is meer dan fantastisch. Als de kijkers meer willen, dan hebben we absoluut meer verhalen te vertellen.”

Wil je direct weten wanneer The Old Guard 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!