Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Protector seizoen 5 op Netflix?

Komt er een The Protector seizoen 5 op Netflix? Slecht nieuws voor de fans van de Turkse serie die toch nog enigszins hoopte op een vijfde seizoen van de reeks. Een seizoen 5 gaat er namelijk niet komen, zo werd al duidelijk voordat het vierde seizoen van The Protector op 9 juli werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

The Protector

The Protector vertelt het verhaal van Hakan. De serie staat in Turkije ook wel bekend als Hakan: Muhafiz. Hakan is een doodnormale jongen, totdat hij ontdekt dat hij onderdeel is van een geheim genootschap. Hij heeft een geheime missie waarbij hij Istanbul moet beschermen tegen onsterfelijke wezens.

Komt er een The Protector seizoen 5 op Netflix?

Netflix maakte nog voor de release van het vierde seizoen al bekend dat seizoen 4 het slotseizoen zou zijn. We hoeven dan ook geen nieuwe afleveringen meer te verwachten van de Turkse serie. The Protector houdt er na vier seizoenen officieel mee op. Het totale aantal afleveringen is daarmee geëindigd op 35.

Gelukkig kunnen we op Netflix wel aan de slag met andere Turkse series. Denk bijvoorbeeld aan Kara Para Ask en Ask 101.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?