Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Punisher seizoen 3 op Netflix?

Het tweede seizoen van The Punisher werd op vrijdag 18 januari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De grote vraag is nu alleen of er ook nog een derde seizoen komt. De laatste tijd zijn er met Iron Fist, Luke Cage en Daredevil al drie Marvel-series geannuleerd en daardoor was ook de toekomst van The Punisher onzeker geworden. In februari 2019 werd bekend dat het ook voor The Punisher klaar is op Netflix.

Jon Bernthal

The Punisher is één van de Marvel-series die bij Netflix te bekijken is. Jon Bernthal kruipt voor de serie in de huid van The Punisher, het alter ego van Frank Castle. Waar hij in het verleden werkzaam was als marinier, houdt hij zich nu met heel andere zaken bezig. Hij doet er alles aan om de criminelen te straffen die zijn gezin hebben vermoord. Ondertussen raakt hij echter verstrikt in een militaire samenzwering.

Komt The Punisher seizoen 3 op Netflix?

De grote vraag is natuurlijk of The Punisher nog een derde seizoen krijgt bij Netflix. Gezien de recente nieuwsberichten waaruit gebleken is dat Iron Fist, Luke Cage en Daredevil geen nieuw seizoen krijgen bij Netflix, ziet het er ook somber uit voor The Punisher.

Hier en daar gaan ondertussen ook geruchten dat Disney, de eigenaar van Marvel, de Marvel-reeks nieuw leven in wil blazen bij zijn eigen streamingdienst. Daarmee wordt de kans wel heel klein dat we nog nieuwe seizoenen kunnen verwachten bij Netflix. Jessica Jones wordt in 2019 wel nog voorzien van een derde seizoen, maar dat lijkt dan ook het slotstuk te worden voor de Marvel-reeks op Netflix. Op 18 februari 2019 werd inderdaad bekend dat ook The Punisher en Jessica Jones zijn gecanceld.

Wil je op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Punisher seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?