Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Rain seizoen 4 op Netflix?

Komt er een The Rain seizoen 4 op Netflix? Het antwoord daarop is: ‘nee’. Netflix maakte meteen bij de bestelling van het derde seizoen duidelijk dat de Deense Netflix Original na drie seizoenen zou stoppen.

Deense Netflix Original

In The Rain draait het allemaal om een dodelijk virus dat zich verspreidt door regen. Als er een dodelijke regenbui over Scandinavië raast, sterft bijna de gehele bevolking. Simone en Rasmus zijn door hun ouders net op tijd onder gebracht in een bunker.

De twee overleven lange tijd onder de grond, maar als het eten opraakt zullen ze hun bunker moeten verlaten. Dan blijkt dat ze in een apocalyptische wereld terecht zijn gekomen. Met de andere overlevenden zullen ze op zoek moeten naar eten.

Komt er een The Rain seizoen 4 op Netflix?

Komt er een The Rain seizoen 4 op Netflix? Helaas hoeven we geen nieuwe seizoenen van The Rain meer op Netflix te verwachten. De Deense Netflix Original is na drie seizoenen ten einde gekomen. Het laatste seizoen verscheen op 5 augustus. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Denk eens aan Into the Night, 3% en The 100.

Wil je op de hoogte gebracht worden als soortgelijke series op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?