Laatste nieuws over Netflix

Komt er een The Ranch deel 9 op Netflix?

Komt er een deel 9 van The Ranch op Netflix? Het is een vraag die opkomt nadat het achtste deel van de komedieserie met Ashton Kutcher is gelanceerd. Zoals het er nu naar uit ziet zullen we je echter teleur moeten stellen. Alle signalen wijzen erop dat de serie niet meer verder zal gaan.

Colt Bennett komt steeds verder in de problemen

The Ranch begon met de thuiskomst van Colt Bennett. Een flierefluiter die het net niet heeft gemaakt als quarterback en nu op de ranch van zijn vader komt werken. Al snel komt hij weer in contact met zijn jeugdliefde Abby en zijn de grappen en grollen hilarisch.

Hoe verder de serie komt, hoe serieuzer het karakter. De platte humor verdwijnt en de drama steekt steeds meer de kop op. Deels noodgedwongen, want zo verdwijnt Rooster uit de serie omdat acteur Danny Masterson werd ontslagen. Na vier seizoenen en acht delen kwam er een einde aan The Ranch.

Komt er een deel 9 / seizoen 5 van The Ranch op Netflix?

Er zijn acht delen en eigenlijk vier seizoenen van The Ranch gemaakt. Komt er een deel 9 danwel seizoen 5 van The Ranch op Netflix? Het simpele antwoord is nee. Netflix heeft laten weten dat het vierde seizoen het laatste zou zijn en er geen vervolg meer zal worden gemaakt.

De kans bestaat altijd dat The Ranch op een later moment nog een revival zal maken of dat een andere partij de rechten overneemt. Doordat de serie al enige tijd loopt en de kosten dan vaak ook oplopen is die kans echter nihil. Daarbij komt dat het verhaal voor het grootste deel ook lijkt te zijn verteld. Wil je toch soortgelijke series kijken op Netflix? Het grootste deel van de cast is te zien in That ’70s Show. Andere leuke komediereeksen zijn Merry Happy Whatever, Derry Girls, Norseman, Marlon en Mr. Iglesias.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The Ranch toch verder gaat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?